Nieuws

Nieuws

3 nieuwe Oosterse Spreads: Muhammara, Esfenaj en Artisjok

Met deze nieuwe producten brengt Lisimo de smaken uit het Midden Oosten naar de foodservice. Pure en verse producten, hoog op smaak en zonder toevoegingen van geur-, kleur en smaakstoffen. Deze spreads passen natuurlijk uitstekend bij een Mezze of borrelplank maar je kan ook kiezen voor wat spannendere combinaties.

Terugblik Horecava 2020

We kijken terug op een geweldige Horecava! Op de Horecava hebben we de bezoekers kennis laten maken met de nieuwe Aïoli Limoen en Pesto Limonen. Deze is getest en beoordeeld met een 8,6!

Bedankt voor je bezoek aan de stand van Bieze Food Solutions op Horecava 2020, waar je kennis hebt gemaakt met onze vier nieuwe concepten en het assortiment van de merken Lisimo, Bieze, Neven Food en Maître Cuisine. Bekijk hier de aftermovie>>

RUCOLA PESTO; VERRASSENDE PURE SMAAK VOOR DE CHEF DIE DURFT TE VARIEREN!

Met trots introduceerde Lisimo ook haar innovatie op Gastvrij Rotterdam. Lekkere verse Rucola Pesto met de pittige, mosterdachtige en tegelijk nootachtige smaak van rucola. De pesto past prachtig met de echte zilte smaak van Italiaanse schapenkaas: Pecorino Romano DOP en een lang gerijpte pittige Parmezaanse Kaas DOP. De Pesto is afgemaakt met een mooie Extra Vergine olijfolie.

Rucola is een typische Toscaans kruid, die ondertussen veel wordt gebruikt in Nederland. De combinatie van smaken in deze pesto brengt het terug in zijn volle Italiaanse glorie. Natuurlijk zonder conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Anne&Max verrast tijdens vegetarische restaurantweek met zwarte aïoli van Lisimo

Voor de vegetarische restaurantweek van 11-17 maart 2019, komt Anne&Max in samenwerking met Lisimo met een spannende vegetarische sandwich. Want heerlijk vegetarisch eten hoeft helemaal niet saai te zijn! Wij willen je laten zien, proeven en ervaren hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken. Aanbod Vegetarische Restaurantweek bij Anne&Max:
Vegetarische sandwich met geroosterde rode biet, courgette, op smaak gebrachte avocado én een zwarte aïoli van Lisi
mo.Voor €8.-
Een heerlijk, 100% natuurlijk, zachtzoet smeersel door het gebruik van gefermenteerde knoflook, die niet alleen door de kleur zorgt voor sensatie. 

HORECAVA

Lisimo, Maître Cuisine, Neven Food en Bieze bundelden hun krachten op de Horecava 2019 in ‘De Inspiratie Studio’. De zwarte Aïoli van Lisimo was een ware hit op de Horecava.

De gefermenteerde knoflook geeft de aïoli de mooie diepzwarte kleur en zacht zoete smaak.

GASTVRIJ ROTTERDAM

Sfeerimpressie van de 1e dag Gastvrij Rotterdam. Laat u ook verassen door onze (h)eerlijke producten!

LISIMO INTRODUCEERT DRIE NIEUWE KARAKTERVOLLE SMEERDIPS OP BASIS VAN DE KLASSIEKE AÏOLI

Een verrukkelijke combinatie
De sensationele verse smeerdips worden aangeboden in drie verschillende overheerlijke combinaties met verse basilicum, rode peper en paprika. Aïoli kan met verschillende gerechten worden geserveerd zoals groenten, vlees, vis en pasta. De smeerdips hebben een karakteristieke smaak en zijn o.a. te combineren op brood of toast en ook lekker als dip. De mogelijkheden van de Aïoli’s zijn eindeloos!

Natuurlijk, ambachtelijk..
Deze Aïoli´s zijn ambachtelijk gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen.  De smeerdips hebben de hoge kwaliteit die u van Lisimo gewend bent.

LISIMO OP TAVOLA, KORTIJK XPO

Wij nodigen u van harte uit een bezoek aan onze stand op de Tavola te brengen. U treft ons van zondag 11 t/m dinsdag 13 maart op stand 218. Wij staan daar gezamenlijk met een aantal van onze Nederlandse en Belgische zusterbedrijven, waaronder Jebo Food.

U bent van harte welkom om de bestaande en nieuwe introducties van ons hoogwaardig assortiment aan (koel)verse biologische en conventionele pesto´s, tapenades en sauzen van Lisimo te proeven. Ook verrassen wij u graag met het vernieuwde assortiment van Maître Cuisine met onder andere Glaces, Fonds, Bouillons en dressings. Proef de kwaliteit van dit culinaire assortiment en laat u inspireren door de veelzijdigheid van de producten.

HORECAVA

Heeft u ons al bezocht op de Horecava? Van 8 tot en met 11 januari 2018 ontmoeten en inspireren wij u graag in hal 7, stand 223!

Kom snel bij ons langs op de stand en proef wat zowel Lisimo als Maitre Cuisine voor u in petto heeft.

HORECAVA

Van 8 tot en met 11 januari 2018 ontmoeten en inspireren wij u graag op de Horecava hal 7 stand 223.

Bent u geïnteresseerd in lekkere recepten en tips met onze producten? Vul dan het contactformulier in. Eén keer per maand ontvangt u recepten, tips, kortingen en promoties van al onze producten. Indien u geen gebruik meer wilt maken van deze service kunt u zich weer makkelijk afmelden

NIEUWE HUISSTIJL

Sinds kort heeft het merk Lisimo een compleet nieuwe huisstijl. Het belangrijkste wat wij hiermee willen uitstralen is het veelzijdig gebruik binnen de professionele branch.

Of u nu opzoek bent naar veelzijdige producten, of producten die biologisch zijn geproduceerd, hiervoor kunt u terecht bij Lisimo.

EPOS BV

Met ingang van 1 september 2016 is Extract BV te Wijchen een dochter geworden van Epos BV.

Extract BV, Epos BV en Dutch Spices verrijken hiermee het totale assortiment van gedroogde kruiden, specerijen en geheel verse kruiden. Tevens is er in deze samenwerking een fantastische uitbreiding mogelijk voor nieuwe, verse en eerlijke producten op het gebied van marinades, sauzen, pesto’s, chutneys etc. Extract BV, Epos BV en Dutch Spices behouden hun eigen signatuur, maar zoeken waar mogelijk synergie om u als relatie nog beter te bedienen.

Lisimo is een merk van Extract BV.

Extract BV is onderdeel van Bieze Food Solutions.

Contact

Bieze Food Solutions
Galvanistraat 16
3861 NJ Nijkerk
Nederland
+31 (0)33 - 247 59 12
info@biezefoodsolutions.nl