Nieuws

Nieuws

GASTVRIJ ROTTERDAM

Sfeerimpressie van de 1e dag Gastvrij Rotterdam. Laat u ook verassen door onze (h)eerlijke producten!

LISIMO INTRODUCEERT DRIE NIEUWE KARAKTERVOLLE SMEERDIPS OP BASIS VAN DE KLASSIEKE AÏOLI

Een verrukkelijke combinatie
De sensationele verse smeerdips worden aangeboden in drie verschillende overheerlijke combinaties met verse basilicum, rode peper en paprika. Aïoli kan met verschillende gerechten worden geserveerd zoals groenten, vlees, vis en pasta. De smeerdips hebben een karakteristieke smaak en zijn o.a. te combineren op brood of toast en ook lekker als dip. De mogelijkheden van de Aïoli’s zijn eindeloos!

Natuurlijk, ambachtelijk..
Deze Aïoli´s zijn ambachtelijk gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen.  De smeerdips hebben de hoge kwaliteit die u van Lisimo gewend bent.

LISIMO OP TAVOLA, KORTIJK XPO

Wij nodigen u van harte uit een bezoek aan onze stand op de Tavola te brengen. U treft ons van zondag 11 t/m dinsdag 13 maart op stand 218. Wij staan daar gezamenlijk met een aantal van onze Nederlandse en Belgische zusterbedrijven, waaronder Jebo Food.

U bent van harte welkom om de bestaande en nieuwe introducties van ons hoogwaardig assortiment aan (koel)verse biologische en conventionele pesto´s, tapenades en sauzen van Lisimo te proeven. Ook verrassen wij u graag met het vernieuwde assortiment van Maître Cuisine met onder andere Glaces, Fonds, Bouillons en dressings. Proef de kwaliteit van dit culinaire assortiment en laat u inspireren door de veelzijdigheid van de producten.

HORECAVA

Heeft u ons al bezocht op de Horecava? Van 8 tot en met 11 januari 2018 ontmoeten en inspireren wij u graag in hal 7, stand 223!

Kom snel bij ons langs op de stand en proef wat zowel Lisimo als Maitre Cuisine voor u in petto heeft.

HORECAVA

Van 8 tot en met 11 januari 2018 ontmoeten en inspireren wij u graag op de Horecava hal 7 stand 223.

Bent u geïnteresseerd in lekkere recepten en tips met onze producten? Vul dan het contactformulier in. Eén keer per maand ontvangt u recepten, tips, kortingen en promoties van al onze producten. Indien u geen gebruik meer wilt maken van deze service kunt u zich weer makkelijk afmelden

NIEUWE HUISSTIJL

Sinds kort heeft het merk Lisimo een compleet nieuwe huisstijl. Het belangrijkste wat wij hiermee willen uitstralen is het veelzijdig gebruik binnen de professionele branch.

Of u nu opzoek bent naar veelzijdige producten, of producten die biologisch zijn geproduceerd, hiervoor kunt u terecht bij Lisimo.

EPOS BV

Met ingang van 1 september 2016 is Extract BV te Wijchen een dochter geworden van Epos BV.

Extract BV, Epos BV en Dutch Spices verrijken hiermee het totale assortiment van gedroogde kruiden, specerijen en geheel verse kruiden. Tevens is er in deze samenwerking een fantastische uitbreiding mogelijk voor nieuwe, verse en eerlijke producten op het gebied van marinades, sauzen, pesto’s, chutneys etc. Extract BV, Epos BV en Dutch Spices behouden hun eigen signatuur, maar zoeken waar mogelijk synergie om u als relatie nog beter te bedienen.

Lisimo is een merk van Extract BV.

Extract BV is onderdeel van de Epos Food Family.

Extract BV
Bijsterhuizen 24-28
6604 LL Wijchen
Nederland
+31(0)24-6417292
info@extractbv.com